Hakkımızda

“ Sizleri ışığın güzelleştiği ve anlam kazandığı yere
davet ediyoruz ”


Songül Aydınlatma 1984 yılından itibaren avize taşı imalatı ve aydınlatma alanında Türkiye’nin lider firmalarından biri olarak hizmet vermektedir.

Şirketimizin Profesyonel kadrosuyla 8500 m2lik Üretim tesisimizde yüksek kalitede çok özel tasarımlarla Modern, Klasik ve Müşterilerimizin isteği üzerine özel aydınlatma ürünleri üretmektedir.

İsmi dünyaca bilinen ve kullanılan bir marka haline getirme misyonuyla hareket eden Songül Aydınlatma tamamen yerli ürünleri ile dünyanın birçok Ülkesine ihracat yapmaktadır.

Yurt dışındaki 5 şubesiyle her geçen yıl daha da küreselleşen dünyayı yakından takip eden firmamız dünyanın en büyük Kristal üreticisi Asfour Crystal’in Türkiye Distribütörlüğünü de yapmaktadır.

Müşteri memnuniyetini ve kaliteyi her şeyin üstünde tutan firmamız projeleri karşılıklı olarak çözümleyerek estetikten ve fonksiyonellikten ödün vermeden en doğru aydınlatmayı sağlamak prensibini kendine esas almıştır.

Türkiye’deki ve Dünya’daki bir çok seçkin projelerde imzası bulunan firmamız her türlü talebi karşılayacak ürün yelpazesi, donanım ve birikime sahiptir.

Songül Aydınlatma bu yönleriyle Dünya’da Avrupa ve Orta doğuda tercih edilmektedir.

Songül Aydınlatma Kanada, ABD,Meksika,Almanya,Avusturya,Rusya,Türkmenistan,Azerbaycan,Özbekistan,Irak,Libya, Katar gibi Ülkelerin saygın projelerinde yer almıştır.

Türkiye’de de TC. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yeni tamamlanan Dünyanın sayılı büyüklükteki kütüphaneleri içinde yer alan Halk Kütüphanesinin tüm aydınlatma ürünlerinin üretimlerini yapmıştır.

2015 Yılında Dünyanın en Prestijli Ödüllerinden olan Luxury Lifestyle Awards’ı kazanan Azerbaycan/Bakü’deki Mangal SteakHouse’nin Aydınlatma ürünleri tarafımızdan yapılmıştır.

2015 Yılında Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2015) kapsamında ilk on Otel içerisinde ye alan Rixos Thermal/Eskişehir Hotel’ in Tüm Genel Mekan Aydınlatmaları Firmamız tarafından yapılmıştır.

2018/2019 Europa Property Awards’ta Rusya’daki En iyi yeni Otel Tasarımı ve İnşaatı ödülünü alan Kazan Palace By Tasigo Hotel’ in tüm aydınlatma ürünleri Songül Aydınlatma İmzası Taşımaktadır.

Küreselleşen dünyayı, teknolojik gelişimleri yakından takip eden Songül Aydınlatma tasarım ve kalitede güncel olmanın bilinciyle siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Referanslar

Online  2  Bugün  54  Dün  117  Toplam  822967