OSRAM

Aydınlatma endüstrisinin dijital geleceğine doğru...

Aydınlatma piyasası, teknolojik değişim döneminden geçiyor. LED ve OLED gibi yarı iletkenlere dayalı teknolojiler, müşterilere verim, ışık kalitesi ve esneklik bakımından yeni olanaklar sunuyor. Birinci sınıf bir tedarikçi olan OSRAM, burada öncü bir rol oynuyor.

110 yıllık geçmişe sahip OSRAM markası, global aydınlatma piyasasında yenilikçi ve sürdürülebilir gelişmelerin temsilcisidir. OSRAM bugün; modüller, armatürler ve yüksek verimli ışık yönetim sistemleri gibi çok çeşitli müşteri ihtiyaçlarını karşılayan, dünyanın en büyük ürün ve çözüm sağlayıcılarından biridir.

OSRAM, tüm kaynaklarını ışık konusuna odaklar. Müşterilerini, ihtiyaçlarına uygun en iyi tercihleri yaparken aktif olarak destekler. OSRAM, yaklaşık 150 ülkede 33.000'in üzerinde çalışanıyla müşterilerinin değişken ihtiyaçları için özel çözümler geliştirir.

Işık tutkusu, yaşam çözümleri...


Değişim, genlerimize kazınmıştır. OSRAM, dünyadaki kaynakların korunmasına katkı yapan ve yaşam kalitesini ışık aracılığıyla arttıran akıllı ve sürdürülebilir ürünler tasarlar. Yapay aydınlatma, dünyadaki elektrik tüketiminin yaklaşık %20'sini oluştur. Yani enerji tasarrufu yüksek bir aydınlatma, İtalya büyüklüğünde bir ormanın emebileceği kadar CO2 'den tasarruf sağlayabilir. Bugün itibarıyla ciromuzun %70'inden fazlasını enerji tasarruflu aydınlatma çözümlerinden elde ediyoruz.

LED teknolojisi burada çok önemli bir faktördür. LED bazlı ürünler, artık OSRAM'ın toplam satışlarının yaklaşık %40'ından fazlasını oluşturmaktadır. OSRAM, bileşenlerden ışık yönetim çözümlerine kadar LED katma değer zincirinin tamamında söz sahibidir. OSRAM, yaklaşık 8000 LED patentiyle LED teknolojilerinin gelişimine ivme kazandıran önemli bir oyuncudur.

Sadece ışıklandırma alanında faaliyet gösteren OSRAM, güçlü bir dünya markasıdır. Tüm kullanım alanları ve teknoloji sektörlerinde lider bir yenilikçi olarak OSRAM, aydınlatma endüstrisinin dijital geleceğine yön verir.

Dünya markalarını değerli müşterilerine sunan Songül Aydınlatma Sanayi, avizeciler sitesinde faaliyete gecen Asfour Crystal Türkiye satış mağazasın’da dünya markası olan OSRAM ürünlerini satışa sunmaktadır.Detaylı bilgi için web site üzerinden iletişime geçebilir veya iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.


Online  1  Bugün  5  Dün  267  Toplam  834624